ΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 |

Σαφώς ενδιαφέρουσα πρόταση ανανέωσης για τα μαλλιά αποτελεί και το κούρεμα. 

1. Κοντό μαλλί 

Ας μιλήσουμε λοιπόν για κουρέματα καλοκαιρινά δροσερά και φυσικά με στυλ. 

Τα πολύ κοντά pixie κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τις τελευταίες σεζόν. Πρόκειται για ένα κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, ανάλογα πάντα με το μήκος και το στυλ που θα επιλέξει. Υπάρχει άλλωστε μεγάλη ποικιλία στα σχέδια, με φράντζα ή χωρίς, που είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό για το σχήμα προσώπου σας.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα μοντέλων με αγορά κουρέματα ήταν η Maike Inga που περπάτησε μεταξύ πολλών στους οίκους Coperni, Ports 1961 και Hugo Boss, αλλά και η Edie Campbell που την είδαμε στους Prada και Proenza Schouler.

2. Αφέλειες

Κοντές, φιλαριστές, ίσιες ή curtain δεν έχει σημασία, καθώς όλες θα είναι in για την περίοδο αυτή. Το σημαντικό είναι να βρείτε ποιο είναι το στυλ που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας. Στον οίκο Valentino τα περισσότερα μοντέλα έκοψαν τις αφέλειες τους κοντές και ίσιες, ενώ εμφανίστηκαν και κάποιες με πιο ασύμμετρα σχέδια.

Από την άλλη μεριά, στον οίκο Prada κυριάρχησαν οι curtain bangs σε συνδυασμό τόσο με κοντά, όσο και με μακριά κουρέματα

3. Καρέ μαλλιά

Κλασικό καρέ, αλλά και το φιλαριστό ή με μύτες bob. Αν μάλιστα το συνδυάσετε και με φράντζα ή αφέλειες, το τελικό look θα είναι ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Στις πασαρέλες των οίκων μόδας Hugo Boss, Tod’s και Undercover είδαμε πολλές διαφορετικές ιδέες

4. Οι φυσικές μπούκλες παραμένουν στις hot τάσεις αυτήν την περίοδο

Τα σγουρά μαλλιά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουν να αποτελούν κορυφαία τάση και αυτή τη σεζόν. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να βάλετε στην άκρη το ισιωτικό και να απολαύσετε τα φυσικά κατσαρά μαλλιά σας.

Οι μπούκλες που ξεχώρισαν στις πασαρέλες ήταν αυτές των Indya Moore και Shelby Hayes στον οίκο Jason Wu, αλλά και εκείνες της Fernanda Oliveira στον Rodarte. Επίσης, η κοκκινομάλλα Sabina Karlsson στον οίκο Jacquemus, αλλά και πολλά ακόμη μοντέλα στις πασαρέλες των Chloé, Dolce & Gabbana και A.P.C.

U.HAIR POINT

BY GEORGE CHRISTOFIDIS

Τα τελευταία 25 χρόνια ο George Christofidis ηγείται της ομάδας του, το team που τον ακολουθεί εκπαιδεύεται συνεχώς για τα μέγιστα αποτελέσματα. Συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα σεμινάρια και events ανά τον κόσμο, έχοντας αποκτήσει τον τίτλο των master colourists από τα μεγαλύτερα brands, με συνεχή ενημέρωση για όλες τις τάσεις, με σημαντικό κομμάτι τη δημιουργία, το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μοναδικά μαλλιά για μοναδικές γυναίκες.