ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ

| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 |

Μια ανανέωση στα μαλλιά μπορεί κάλλιστα να σημαίνει και αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σήμερα θα μιλήσουμε για τις τάσεις του καλοκαιριού, μιας που μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές μας.

1. Ξανθά μαλλιά

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα μαλλιά, όπως είναι το ξανθό, διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα τόνων που κυμαίνονται από το σχεδόν λευκό μέχρι το μελί και το καστανόξανθο. Τους τελευταίους μήνες την τιμητική τους θα έχουν και πάλι τα πλατινέ μαλλιά, τα οποία παίρνουν πίσω την κορυφαία θέση από το σταχτί ξανθό που επικρατούσε το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Για εμάς που αγαπάμε τις λίγο πιο τολμηρές αποχρώσεις στα μαλλιά αυτό το όμορφο λιλά ξανθό θα σαγηνέψει με την φωτεινότητα και το στυλ του. Απόχρωση που όχι μόνο έχει αγαπηθεί αρκετά αλλά εμφανίστηκε και πολύ στο χώρο της μόδας. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα για τα bleached blonde hair ήταν η Soo Joo Park στην πασαρέλα του οίκου Anna Sui, η Maike Inga στους Etro, Isabel Marant και Hugo Boss, καθώς και η Vilma Sjöberg στους Louis Vuitton και Max Mara.

2. Σοκολατί

Ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας, τα σοκολατί μαλλιά επιστρέφουν δυναμικά θα λέγαμε. Αφήνοντας λοιπόν πίσω το χειμωνιάτικο espresso brown του, αλλά και το σταχτί καστανό του προηγούμενου Αυγούστου, παίρνουν και πάλι μια θέση στην κορυφή. Το πλούσιο αυτό γλυκό χρώμα με μικρές δόσεις κόκκινου θα δώσει στις λάτρεις του καστανού μια ενδιαφέρουσα πρόταση βαφής. Το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών το είδαμε σε πολλά μοντέλα των διάσημων οίκων μόδας. Αυτά όμως που ξεχώρισαν ήταν οι Mika Schneider Louis Vuitton, Chloé και σε άλλους πολλούς οίκους καθώς ακόμη και η Miriam Sanchez Isabel Marant, Acne και Ferragamo.

3. Κόκκινα / Ginger μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά που είχαν χάσει την θέση τους στα top hair trends την προηγούμενη σεζόν επιστρέφουν δυναμικά το Καλοκαίρι του 2021.
Σε φυσικές ginger αποχρώσεις, αλλά και χάλκινες, θα αποτελέσουν μια σαγηνευτική πρόταση ανανέωσης.
Χαρακτηριστικά ήταν τα σγουρά μαλλιά της Σουηδέζας Sabina Karlsson που περπάτησε στις πασαρέλες των Christian Siriano, Jacquemus και Michael Kors. Όπως επίσης και το έντονο πορτοκαλί μαλλί της Sara Grace Wallerstedt που είδαμε στους Celine, Chanel και Christian Dior.

4. Τολμηρές αποχρώσεις

Στο U.Team είμαστε λάτρεις των τολμηρών αποχρώσεων και με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πρωτιά των ιδιαίτερων αποχρώσεων για ένα ακόμη καλοκαίρι. Ο λόγος για τα ροζ, μωβ, πράσινα, μπλε μαλλιά που τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση χρώματος για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν και τολμούν το κάτι διαφορετικό.
Ζωηρές αποχρώσεις που είδαμε πολύ και στον χώρο της μόδας, χαρακτηριστικά, Sophia Hyldtoft και Florence Hutchings περπάτησαν στην πασαρέλα του Valentino με ένα απαλό γαλάζιο χρώμα στα μαλλιά τους. Από την άλλη μεριά, η σχεδιάστρια Charlotte Knowles προτίμησε να χρησιμοποιήσει ένα έντονο πράσινο νέον χρώμα για κάποια από τα μοντέλα της.

U.HAIR POINT

BY GEORGE CHRISTOFIDIS

Τα τελευταία 25 χρόνια ο George Christofidis ηγείται της ομάδας του, το team που τον ακολουθεί εκπαιδεύεται συνεχώς για τα μέγιστα αποτελέσματα. Συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα σεμινάρια και events ανά τον κόσμο, έχοντας αποκτήσει τον τίτλο των master colourists από τα μεγαλύτερα brands, με συνεχή ενημέρωση για όλες τις τάσεις, με σημαντικό κομμάτι τη δημιουργία, το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μοναδικά μαλλιά για μοναδικές γυναίκες.