Νικητές Διαγωνισμού για ένα Total Look Hair Treatment By U.Hair Point!

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Total Look Hair Treatment By U.Hair Point!

Οι νικητές – νικήτριες του διαγωνισμού Total Look Hair Treatment By U.Hair Point, βρίσκονταί στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sweeps.easypromosapp.com/w/185531


Get ready for a Summer Full of Color!

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης για τα μαλλιά σας από τους Experts του U.Hair Point By George Christofidis.
Κάντε Like & Share την σελίδα του U.Hair Point και μπείτε στον διαγωνισμό για να είστε μια από τις πέντε (5) νικήτριες και να κερδίσετε ένα Total Look Treatment για τα μαλλιά σας αξίας 90€!

Το πακέτο περιποίησης περιλαμβάνει:

• Κούρεμα
• Fashion Color
• Χτένισμα

Τηλέφωνα επικοινωνίας & ραντεβού:

210 2929077

210 2923578

Ωράριο Λειτουργίας
Τρι: 10:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Τετ: 12:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.
Πεμ – Παρ: 10:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.
Σαβ: 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Διεύθυνση: Αγ. Σπυρίδωνος 17 & Ναρκίσσου, 11146 Γαλάτσι

Ακολουθήστε μας στα Social Media και δείτε όλα τα νέα μας, γίνεται μέλος της ομάδας μας!

προσφορά - u.hair point instagram προσφορά - u.hair point facebook


:: Όροι Διαγωνισμού

Οι Νικητές προκύπτουν με κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30/5/2017 και ώρα 12.00 μ.μ

Α. Κριτήρια ανάδειξης νικητή:

1) Like & Share την ανάρτηση του διαγωνισμού.
2) Σε περίπτωση λανθασμένης αναφοράς ή αποστολής των απαιτούμενων πληροφοριών, η συμμετοχή μετατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα ο οποίος θα πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως αναφέρονται στους όρους του διαγωνισμού.

Β. Έπαθλα Διαγωνισμού:

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΝΙΚΗΤΕΣ

5 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ
Total Look Hair By U.Hair Point

Get ready for a Summer Full of Color!

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης για τα μαλλιά σας από τους Experts του U.Hair Point By George Christofidis.
Κάντε Like & Share την σελίδα του U.Hair Point και μπείτε στον διαγωνισμό για να είστε μια από τις πέντε (5) νικήτριες και να κερδίσετε ένα Total Look Treatment για τα μαλλιά σας αξίας 90€!
Το πακέτο περιποίησης περιλαμβάνει:

• Κούρεμα
• Fashion Color
• Χτένισμα

Γ. Διάρκεια Διαγωνισμού:

Έναρξη: 12 Μαΐου 2017 (Παρασκεύη και ώρα 12:01 μ.μ)

Λήξη: 30 Μαΐου 2017 (Τρίτη και ώρα 16:00)
Οι νικητές θα ανακοινωθούν με comment στο Facebook Post του διαγωνισμού καθώς και στην σελίδα www.uhair.gr.

:: Όροι Διαγωνισμού

Το κομμωτήριο U.Hair Point By George Christofidis, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό.

Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση του τη διάρκεια του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωση τους προς το κοινό τους στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να διαγράψει κατά την κρίση του οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προσβλητική, κακόβουλη ή αντιβαίνει στους κανόνες του διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι χρήστες που διατηρούν λογαριασμό στο site Facebook.com και έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους.

Κάθε συμμετέχον στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει μόνο μια συμμετοχή. Πολλαπλές συμμετοχές δεν επιτρέπονται από το ίδιο άτομο.

Ο νικητές θα ανακοινώνονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο μετά την λήξη την διαγωνισμού με comment στο facebook post καθώς και στην σελίδα www.uhair.gr.

Συγκεκριμένα, θα τους ζητείται μέσω προσωπικού μηνύματος ο αριθμός τηλεφώνου τους και στη συνέχεια θα ενημερώνονται τηλεφωνικά σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.

Tα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα.

Από την κλήρωση θα προκύψουν πέντε (5) νικητές και πέντε (5) επιλαχόντες.

Σε περίπτωση που οι νικητές από τη στιγμή που ενημερωθούν, αρνηθούν το δώρο τους ή αδρανήσουν μέχρι και 2 ημέρες, τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε αξίωση τους προς τον Διοργανωτή και το δώρο τους μετατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα. Σε περιπτώσεις που με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής, το δώρο ακυρώνεται και ο διοργανωτής απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη. Ο Διοργανωτής θα ενημερώσει μετά την πρώτη επικοινωνία τους νικητές σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμς και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το δίκαιο της Μάλτας και αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Μάλτας.

Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, ενημέρωση, πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Μπορείτε να απευθύνεστε για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας στο email [email protected] . Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.